NOVE SEZONE SERIJA „IGRAČI“ I „PRELJUB“

0
368

Serija „Igrači“ (Ballers) istražuje glamurozni i često bespoštedni svijet profesionalnog američkog nogometa kroz skupinu bivših i sadašnjih igrača koji nastoje ostati u igri, a Dwayne Johnson igra glavnu ulogu bivše superzvijezde Spencera Strasmorea koji se ponovno pronašao kao financijski menadžer današnjih igrača. Peta sezona ima premijeru 26. kolovoza na HBO GO-u, dok će premijera na HBO kanalu biti u 21.30h.

Na početku nove sezone dok se Spencer privikava na mirovinu i razmišlja o svojoj prošlosti, ukaže mu se prilika koja je previše dobra da bi je odbio. On se vraća u igru, ovoga puta kao vlasnik tima. Nakon što se razišao sa Spencerom, ambiciozni Joe (Rob Corddry) preuzima rizik kako bi Sports X postao veći nego ikada, uz pomoć svog novog poslovnog partnera Lancea (Russell Brand).
Seriju „Igrači“ kreirao je Stephen Levinson („Carstvo poroka“), koji je također jedan od izvršnih producenata kao i Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Rob Weiss, Julian Farino, Denis Biggs, Dany Garcia, Peter Berg i Karyn McCarthy.

Peta i finalna sezona nagrađivane serije „Preljub“ (The Affair) ima premijeru na HBO GO-u 26. kolovoza, dok će prikazivanje na HBO kanalu početi 1. listopada.
Istodobno duboka i intrigantno neuhvatljiva, serija „Preljub“ istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze. Noah je njujorški profesor i romanopisac u usponu sa suprugom s kojom je dvadeset godina u braku i četvero djece. Alison je mlada konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava ponovno izgraditi svoj život nakon što ju je snašla tragedija. Provokativna drama odvija se zasebno iz više gledišta pripovijedajući priču s pomoću subjektivnih sjećanja svakog lika.
U petoj sezoni pratimo kako se likovi nose s užasavajućim događajima koji su obilježili prethodnu sezonu, polako shvaćajući da mogu promijeniti svoju budućnost tek kada se suoče s prošlošću. Helen (dobitnica Zlatnog globusa Maura Tierney), započinje novu aferu s karizmatičnom filmskom zvijezdom (Claes Bang). Noa (Dominic West) u međuvremenu mora progutati ponos i ljubomoru kako bi brinuo o obitelji dok je Helen odsutna. Glumačkoj postavi se pridružuje i dobitnica Oscara i Zlatnog globusa Anna Paquin („Okus krvi“), u ulozi Joanie Lockhart, kći Alison i Colea koju sada upoznajemo kao odraslu ženu koja u budućnosti pokušava otkriti istinu o tome što se dogodilo njezinoj majci.
Seriju je kreirala nagrađivana scenaristica Sarah Treem, a među izvršnim producentima su i Jessica Rhoades, Hagai Levi i Michele Giordono.

Bez komentara

Ostavi komentar