Kako putovati besplatno

0
280

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno? Da li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama!

Glavne teme događaja su Volontiranja u zamjenu za smještaj i hranu diljem svijeta (Workaway, Helpx i Woof), besplatni i jeftini prijevoz (Autostopiranje, Carpooling) te kako raditi i putovati istovremeno (Digital nomads)

Monika i Nataša, naši EVS volonteri će vam predstaviti ove teme u utorak 🙂

Organizator događanja; Urbana mladež,
Datum: 27/08/2019. Utorak 20:00 – 21:00h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ako želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu mailing listu tako da pošaljete email s imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Bez komentara

Ostavi komentar