Vidimo se na KANTUNU!

0
210


Jedinstvena kulturno-turistička manifestacija, Stari grad RAB, 2. – 6.08.2019.
“Posjetitelji očarani – Rapski Kantuni oduševili ugođajem”


Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 2. sve do utorka 6.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati. Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena starogradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave.
Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na “Kantunu”.

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!”, jednostavno i direktno
zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone!
I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba – poručuje Vedran Galić iz G.A.D. PRODUKCIJE, agencije koja stoji iza ovog inovativnog kulturno-turističkog projekta. Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji – sve to i još puno više očekuje nas od 2. kolovoza na “Kantunima”. Kada tome dodamo fantastične vokale Ane Bustruc i Nine Herr, sjajnog mladog pjevača Mateja Mudrovčića Mudrog koji se nakon uspješne sportske karijere s jednakim uspjehom posvetio glazbenoj, te posebnu glazbenu senzaciju Acoustic Duo Mellon, nema sumnje: Autohtona i posebna, najbolja urbana zabava očekuje nas na Rabu! Od 2. do 6. kolovoza uživajte “od kantuna do kantuna” – Vidimo se na KANTUNU!

  • Kantun = reg. ugao ulice, kut sobe. tal. canton

Bez komentara

Ostavi komentar