Ljetna ljepota Zagreba

0
358

Ovogodišnja DVORIŠTA i prostore u koji su upisane mnoge stranice povijesti Zagreba, prvi puta otvaraju u sklopu ove manifestacije i “dvorišta Narodnog doma HAZU-a”.

Pridružite nam se u PETAK, 12.07. u 19:00 sati, Dvoranski prečac 1 !

„Dvorišta, kao jedno od najprepoznatljivijih zagrebačkih ljetnih događanja, istinski su primjer kako otvaranjem javnih prostora i uključivanjem što većeg broja kulturnih institucija možemo uspješno razvijati gradski turizam”, poručuje Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, u povodu ovogodišnjih Dvorišta.

„Kulturni programi sve su traženiji te ih dovođenjem u javne, otvorene prostore još više približavamo široj publici. To je upravo i bila naša želja kada smo krenuli u realizaciju Dvorišta i posebno mi je drago da ona iz godine u godinu izazivaju veliko zanimanje posjetitelja. Grad Zagreb je bogat i prepun iznenađenja te ih trebamo pokazati našim sugrađanima i posjetiteljima, upravo kao što to čine Dvorišta”. „Svako ima svoju priču”, slogan je manifestacije, stoga Vas pozivamo da zajedno otvorimo ovogodišnja Dvorišta te da uz ugodnu glazbu i prigodno osvježenje podijelimo s Vama sve informacije o projektu i ovogodišnjem programu. Zakačite se za – Dvorišta!

Bez komentara

Ostavi komentar