Ljepotice mamile uzdahe u Trogiru

0
325

Najbolji pool party u Hrvatskoj, u režiji časopisa Cosmopolitan održan je ovog tjedna u najfotogeničnijem hotelu na Jadranu Brown Beach House.

Provjereni recept još je jednom potvrdio Cosmopolitanove parole ‘There’s no party like Cosmo party’ i ‘Work hard, party harder’… U trogirsku oazu mira i dobre zabave, s predivnim pogledom, Hotel Brown Beach House, ‘stigao’ je još jedan Cosmopolitan Pool Party i okupio brojne uzvanike željne dobre zabave. Plesalo se do dugo u noć, uz ukusne koktele, još bolju glazbu i odlično društvo – Cosmo čitateljice i javne osobe kao što su Žanamari Lalić, Anamarija Asanović, Antea Valenta, Snježana Mehun, Neda Makjanić Kunić…

Uz zabavni program, osvježavajuće koktele i vrhunsku glazbu DJ-eva, zvijezde događanja bili su Matija Cvek i Nika Turković! Matija Cvek, vlasnik najvećih pop funk hitova prošle godine, kao što su “Visine”, “Praviš me ludim” i “Probudi se” počastio je goste pravom ‘glazbenom dramom’ – hitom “Drama”, ali i drugim singlovima u izvedbi s Nikom Turković, mladom glazbenicom čija karijera uzima novi zamah jer Nika ove jeseni planira svoj autorski materijal.

Posebna je poslastica Cosmopolitanovog partya održanog u srijedu, 3. srpnja, bilo i snimanje modnog editorijala, pri čemu su najfotogeničniji hotel na Jadranu i njegov prepoznatljiv bazen s brojnim gostima poslužili kao savršena kulisa za snimanje fashion priče.

Bez komentara

Ostavi komentar