Poslušajte pjesmu s kojom se Frajle natječu na Splitskom festivalu!!

0
520

The Frajle će na 59. Splitskom festivalu izvesti novu autorsku pjesmu naziva „Noćas si moje vino“  za koju su zaslužni Branimir Mihaljević i Neno Ninčević. Kombinacija Frajli i navedenog autorskoga dvojca donijela je pitku mediteransku pjesmu kakva se dugo nije čula.

Splitska publika već dobro poznaje The Frajle budući da su djevojke osvojile njihovu naklonost, no i nagradu Runjićev Galeb na 9. Runjićevim večerima 2013. godine, kada je njihova izvedba bila podržavana učestalim spontanim aplauzima.

Novu priliku za druženje s Frajlama splitska publika imat će 6. srpnja na Prokurativama kada se održava finalna večer 59. Splitskog festivala, a Frajle ne kriju svoje oduševljenje.

„Prvi put nastupamo u natjecateljskom dijelu Splitskog festivala i jedva čekamo da u tom prekrasnom ambijentu, uz zvijezde i more otpjevamo Noćas si moje vino. Mi smo apsolutno sve četiri zaljubljene u pjesmu, jer je divna i zavodljiva i vjerujemo da će se publici jako svidjeti. Inače, posebno volimo Split jer je to prvi grad u Hrvatskoj u koji smo bile pozvane nastupiti i veselimo se našem ponovnom susretu“, u veselom tonu zaključile su The Frajle.

Na ovom linku poslušajte: „Noćas je moje vino“

Bez komentara

Ostavi komentar