U Rijeci danas starta humanitarna akcija - "Želimo vježbati vid "

01 Svibanj 2018

Udruga "I djeci s ljubavlju", pokrenula je hvalevrijedan projekt-" Želimo vježbati vid".

Cilj projekta je, da se podigne svijest, educira građanstvo, senzibilizira društvo i javnost o važnosti vida u PGŽ i RH s problemima s kojima se susreću roditelji djece s poteškoćama vida, kao i sama djeca.Osim toga, stavlja se naglasak i na, osposobljavanje stručnog kadra.

Prema podacima HZZJZ, iz 2017. godine, registrirano je 17.979 osoba čiji je uzrok invaliditeta sljepoća i znatna slabovidnost.

Zbog lakše realizacije projekta, Udruga " I djeci s ljubavlju", pokrenula je akciju prikupljanja plastičnih čepova.

Nema ljepšeg osjećaja od osjećaja kada nekome pomogneš, a naročito, kada se radi o našoj djeci.

Stoga, umoljavamo sve građane Rijeke i one koji mogu pomoći da krenu u akciju prikupljanja plastičnih čepova, promoviraju na svojim stranicama ovaj vrijedan projekt, te pokažu, tako, da su uz našu djecu!

Akcija prikupljanja plastičnih čepova započinjedanas u gradu Rijeci, a prikupljene čepove možete predati 01.05.2018-01.09.2018 na adresi Ciottina 19,
Rijeka-Dom stranaka.

Rad udruge je svakim radnim danom od 08:00-17:00 na adresi Užarska 28 - Rijeka (stari grad)

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se