Otvoren Tele2 experience centar u Karlovcu

08 Svibanj 2018

Kako neustrašivo uživati u jedino stvarno neograničenom internetu na mobitelima, beskonačnim pozivima i porukama te ponudi proizvoda i usluga koje nudi Tele2, od jučer mogu provjeriti i Karlovčani u otvorenom experience Tele2 centru.

Tele2 Karlovac 2

Dvanaesti po redu, Tele2 experience centar, prostire se na 45 m2 i nalazi se u shopping centru Karlovčanka, Milana Šufflaya 1 te će svim postojećim i novim korisnicima nuditi kompletan doživljaj Tele2 usluga.

Za još bolje korisničko iskustvo postojećih, ali i novih Tele2 korisnika, pobrinut će se stručni i educirani djelatnici pa tako sve korisnike čeka prodajna i tehnička podrška, velik izbor smartphone-a i tablet uređaja te široka ponuda glasovnih, podatkovnih tarifa.

Tele2 experience centar otvoren je radnim danima od 8:00 do 20:00 sati te subotom od 8:00 do 13:00 sati, dok je nedjeljom zatvoren.

Tele2 Karlovac 3

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se