Muzeji Grada Zagreba otvorili svoja vrata sudionicima HSI 2017.

17 Srpanj 2017

Posebno lijepa i vrijedna poruka dolazi od Grada Zagreba. Naime za vrijeme trajanja HSI 2017. svi muzeji u vlasništvu Grada Zagreba izrazili su zadovoljstvo i radost što će biti domaćini sudionicima HSI 2017., Hrvatima koji dolaze iz cijeloga svijeta.

Naime, s akreditacijom Igara, ulaz je slobodan za sve one koji u te dane žele bolje upoznati bogatu zagrebačku muzejsku postavu. Na taj je način još bolja i značajnija ponuda događanja koju organizatori HSI pripremaju za sve dobrodošle Hrvate koji žive izvan RH a dolaze na HSI 2017. u Zagreb.

U nastavku je popis muzeja u koje se može ući s akreditacijom Igara: Muzej grada Zagreba,

Arheološki muzej, Muzej za umjetnost i obrt, Etnografski muzej, Tehnički muzej,

Muzej suvremene umjetnosti, Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatski školski muzej, Umjetnički paviljon, Galerija Klovićevi dvori i Muzej Prigorja.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se