Bjelovarsko-bilogorska županija još sanira posljedice klizišta

21 Srpanj 2017

Bjelovarsko-bilogorska županija još sanira posljedice klizišta na svojem području nastalih zbog velikih oborina prije dvije godine. 700 tisuća kuna uloženo je u njihovu sanaciju u Krivaji, u općini Berek, a sljedećeg tjedna trebala bi početi i obnova ceste koja je bila zatvorena.

Klizište koje je postupno uništavalo kuću u kojoj je živjela jedna starica - bolan je podsjetnik na vremenske neprilike zbog kojih se taj objekt  s vremenom potpuno urušio, a njegova vlasnica prošle godine umrla. Danas je napokon ono sanirano.

Načelnik općine Mato Tonković ističe da je nakon dvije godine sve napokon završeno, a stajalo je oko 700 tisuća kuna. Asfaltiranje ceste koja je djelomično uništena zbog klizišta počet će ovih dana. Zbog klizišta šteta na županijskim cestama bila je višemilijunska.

Osim na obnovi ceste, u ovoj općini radi se i na izgradnji vodovoda. U mjestima Mali Potok i Ruškovac radovi bi trebali biti gotovi za mjesec dana.

 

Autor: Agencije/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se