ZA RUBRIKU NEVJEROJATNO Gradonačelnik volonter daje 1,000 kn skromnoj obitelji. Bivši su im uzimali,lagali i lažno obećavali

14 Srpanj 2017

Zahvaljujući Nezavisnoj listi mladih i njihovoj dobroj suradnji s gradonačelnikom Karlom Starčevićem danas dolazimo u selo Brezik na području Medka. Zatičemo obitelj koja se u ovo selo doselila sa zadarskog područja.

brezikPuno je problema. Ali puno i volje za suradnjom. Danas doživljavamo nešto što u novijoj ličkoj povijesti nismo nikada. U Brezik dolaze gradonačelnik i političar iz druge struje, Karlo Starčević i Velimir Štimac. No, ubrzo otkrivamo da oni nisu iz različitih struja, i jedan i drugi tu su da se podigne kvaliteta života građanima na širem području Gospića. Glava kuće pita gradonačelnika može li na području grada kupiti građevinski teren pa da joj se pomogne i da započne novi život. Govori nam o teškoj sudbini svoje djece, jedno ima astmu, drugo prima hormone rasta, no jedno odlično igra nogomet. Tužan je to život. Prolazimo kroz skromnu kuću u kojoj ova obitelj živi. Trošna je to kućica,a ovo je skromna obitelj. Koči ih ujak, Glumac se preziva, živi u Zadru. Do njega je teško doći. Teško je i ovu situaciju razlučiti. Pokušava gradonačelnik smisliti kako da pomogne ovoj obitelji. Ali tada dolazimo do situacije koja je do sada bila nezamisliva. Bivši su gradonačelnici živjeli nama na trošak i baš ih briga za sirote. No, Starčević vadi iz džepa 1,000 kuna i daje ih ovoj ponosnoj majci.  Nije ovaj tekst hvaljenje gradonačelnika, ovo je samo priča o tome kako danas pušu drugi vjetrovi u Gospiću i Lici. Obećao je gradonačelnik da će nešto učiniti. Mi mu vjerujemo, ovi skromni ljudi mu vjeruju. I to je napredak.

 

Autor: Lika express

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se