Univerzalni alat za kutne brusilice doveo hrvatske inovatore do prve nagrade u Japanu

11 Kolovoz 2017

roto-kruna.hr

Hrvatski inovatori osvojili su na izložbi Japan Design and Invetion Expo, održanoj u Tokiju čak devet odličja. Autori Ivan, Tomislav i Roman Krunić dobitnici su prve nagrade sa svojim izloškom ˝roto-rašpe˝. ROTO RAŠPA je univerzalni alat za kutne brusilice namijenjen za obradu drveta, plastike, guma, umjetnih smola i ostalih “mekih” materijala, pa i za obradu bakra i aluminija. Zbog njegove konstrukcije, moguće je odstranjivati veći volumen materijala u odnosu na brusne ploče ili brusni papir, a vijek trajanja je i nekoliko desetaka puta dulji od npr. ploče sa lamelarnim brusnim papirima. Dakle postiže se veća brzina rada uz manju potrošnju alata! Jednostavnost ugradnje i uporaba ne zahtijeva posebna stručna znanja i vještine.

Bez naslovda

Za više informacija o ponudi i roto rašpama pogledajte OVDJE.

Zlatna odličja osvojili su i autorica Mirjana Brlečić, autor Almir Karabegović sa izumom kontracepcijske spirale za pse te autor Vjekoslav Majetić sa multifunkcionalnim komunalnim električnim vozilom i Mini elektronski boks Pavla Potočkog. Ostali dobitnici su srebrnih odličja, a treba istaknuti i važnost ove izložbe za cjelokupan hrvatski dizajn u izvaneuropskim okvirima.

 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se