Glazbeni spektakl NEMA PREDAJE-IDEMO DALJE u Velikoj Gorici uz Elemental i Pipse!

24 Svibanj 2018

Inicijativa Stop Asfaltnoj Bazi najavljuje veliki besplatni koncert u Velikoj Gorici u nedjelju 27.5.2018.u 20 sati.

Nastupaju grupe Elemental i Pips Chips&Videoclips koje će okupljenima priuštiti trosatnu nezaboravnu glazbenu poslasticu.

Prije koncerta, od 15h, održat će se i prigodni program za djecu.
Uz nastupe plesnih skupina Megablast i SPK Vega upriličit će se i bogat program za najmlađe koji će uključivati animatore, face painting,
a pjevačica grupe Elemental - Mirela Priselec Remi s djecom će sudjelovati i u Eko olimpijadi.

Više informacija kao i potvrdu svog dolaska možete pronaći i na službenom FB eventu.

Naglasak je na zabavi za djecu i na glazbi.

Očekuje se i velik broj gostiju iz društvene, političke i medijske sfere života prije samog koncerta.

S obzirom na iznimno zanimanje javnosti za ovaj projekt potrebitosti zaustavljanja gradnje asfaltne baze u Donjoj Lomnici, te velikog broja javnosti poznatih osoba iz svih sfera društvenog života koje su se priključile akciji podizanja svjesnosti o štetnosti izgradnje takvog zagađivača, i ekipa našeg portala ovim putem iskazuje javnu podršku i potporu u vidu medijskog praćenja samog događaja-koncerta.


Na našoj službenoj FB stranici tijekom cijelog programa naša će se ekipa kao medijski pokrovitelj javljati uživo sa zanimljivim gostima stoga nas ovu nedjelju, 27.svibnja od 15 sati svakako pratite i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, basist Elementala - Konrad Lovrenčić je iz Slavonskog Broda u kojem se također građani susreću sa sličnom problematikom zagađenja kakva čeka, sad je već izgledno i Veliku Goricu i izvore pitke vode u Lomnici kojom se napaja Velika Gorica i čitav Novi Zagreb, s istim PAH spojevima.

Očekujemo da nam se u večernjem programu pridruže i "Brodske mame" te mnoge druge Eko aktivističke skupine s područja grada Zagreba ali i šire.

Zašto sve ovo ?

Ministarstvo je naložilo Gradu Velika Gorica obnovu postupka izdavanja građevinske dozvole, što grad mora prihvatiti, a mi pokušavamo i na ovaj dobrohotni način podići svijest građana i podsjetiti Gradske vlasti na obvezu prihvaćanja odluke Ministarstva koja je u javnom interesu.


Svi pijemo tu vodu i dišemo taj zrak.


Oko javnosti mora biti na tom procesu koji mora biti transparentan, jer da je takav bio od samog početka, do gradnje Asfaltne baze ne bi niti došlo.

strabag donja lomnica

Vidimo se u nedjelju u parku Franje Tuđmana, a ako ne stignete ne propustite naša javljanja uživo na društvenim mrežama.


Nema predaje - Idemo dalje!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se