Todorić podržava osnivanje saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor

22 Rujan 2017

Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon što je Ivica Todorić svojim prvim tekstom na blogu otvoreno napao Vladu zbog nacionalizacije Agrokora, osvanuo je i novi tekst u kojem zasad tek stoji kako Todorić podržava osnivanje saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.

'Uskoro opširnije...', stoji u nastavku. Naime, Todorić je u prvom tekstu napao Vladu tvrdeći kako je svojom odlukom o nacionalizaciji Agrokora prouzročila su dalekosežne gospodarske i financijske štete koje se već mjere u mlijardama kuna te ih je optužio za pritiske, prijetnje i ucjene zbog kojih je potpisao aktivaciju Lex Agrokora.

Izvor: vijesti.hr

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se