Svećenici motoristi posjetili Nacionalno svetište sv. Josipa

13 Srpanj 2017

Trojica svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije odlučila su motociklima proputovati Hrvatsku.

Jedna od njihovih postaja na tom putovanju bila je i Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu gdje je svećenike motoriste dočekao rektor Svetišta mons. Antun Sente, ml. Mons. Sente ponudio je svojim kolegama okrepu te ih upoznao s pastoralnom aktivnošću i poviješću Svetišta nakon čega su svećenici nastavili svoj put na svojim "motornim ljubimcima". Tijekom posjeta zapisali su u knjigu hodočasnika: "Zahvalni svetom Josipu za dosadašnju pratnju na putovanju preporučamo sav život i sve planove zaštiti svetog Josipa. don Boris Vidović, rektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu, don Ante Bitunjac i don Miroslav Rubić".(ika)

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se