Prosvjed protiv plutajućeg LNG terminala u Omišlju

01 Ožujak 2018

subotu3.3.2018. godine, s početkom u 12 sati, na korzu, Trg 128. brigade Hrvatske vojske, u Rijeci, u organizaciji Općine Omišalj te uz potporu ostalih JLS otoka Krka, Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, održat će se prosvjed protiv izgradnje plutajućeg LNG terminala u Omišlju.

Na prosvjedu će uz načelnicu Općine Omišalj Mirelu Ahmetović govoriti i župan Zlatko Komadina, gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Krka Darijo Vasilić, predsjednik Akcije mladih Vjekoslav Rubeša, Hrvoje Burić iz Nezavisne liste Bura, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Primorsko-goranske županije Nikica Augustinović, predstavnik MOST-a, predstavnik Udruge veterana Domovinskog rata - otok Krk te Vjeran Piršić.

Brojni otočani koji organiziranim autobusima dolaze u Rijeku, s parkirališta Delta do korza će doći u pratnji sopila, a na pozornici će pjesmom podršku svim okupljenima dati dječji zborovi Mali Riječani i Morčići te riječka grupa Učinimo nešto i Omišljanin Damir Kedžo.

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći budite slobodni sve detalje i izjave zatražiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se