Ispiši ovu stranicu

Nevrijeme pogodilo Hrvatsku

11 Kolovoz 2017

Facebook/IstraMet

Na zapadnu obalu Istre stiglo je veliko nevrijeme iz Italije. Olujna fronta sa sivim oblacima oko 14 h prouzrokovala je štete. Nemirno more i snažan vjetar samo su pospješili razvoj oluje. Bili su to valovi i do dva metra visoki. Vjetar je nosio stabla, što u Puli a što u Savudriji, Poreču i Umagu. Upozoreni su nautičari na otvorenom moru da su u opasnosti. Nakon što se iz Istre proširilo prema Kvarneru, nevrijeme je u večernjim satima stiglo i do Zagreba. Crikvenica je bila sva u kiši, grmljavini i snažnom vjetru. U Zagrebu se nekoliko prometnih linija obustavilo zbog kaosa koje je izazvalo nevrijeme. U Zagorju je bilo tuče, a u Mariji Bistrici je nestalo struje. Pri padu krova sa zgrade, u Čakovcu, je ozlijeđen dječak. 

Autorica: Danijela Simović

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se