Nevrijeme pogodilo Hrvatsku

11 Kolovoz 2017

Facebook/IstraMet

Na zapadnu obalu Istre stiglo je veliko nevrijeme iz Italije. Olujna fronta sa sivim oblacima oko 14 h prouzrokovala je štete. Nemirno more i snažan vjetar samo su pospješili razvoj oluje. Bili su to valovi i do dva metra visoki. Vjetar je nosio stabla, što u Puli a što u Savudriji, Poreču i Umagu. Upozoreni su nautičari na otvorenom moru da su u opasnosti. Nakon što se iz Istre proširilo prema Kvarneru, nevrijeme je u večernjim satima stiglo i do Zagreba. Crikvenica je bila sva u kiši, grmljavini i snažnom vjetru. U Zagrebu se nekoliko prometnih linija obustavilo zbog kaosa koje je izazvalo nevrijeme. U Zagorju je bilo tuče, a u Mariji Bistrici je nestalo struje. Pri padu krova sa zgrade, u Čakovcu, je ozlijeđen dječak. 

Autorica: Danijela Simović

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se