Narodna koalicija predstavila program za poljoprivredu

11 Kolovoz 2016

Narodna koalicija predstavila je u Orahovici program za poljoprivredu i ruralni razvoj. Prije toga organizirano je druženje s građanima.

Dio stranke u unutrašnjosti zemlje, a dio na obali. U Puli su predstavili listu za 8. izbornu jedinicu koju će predvoditi Željko Jovanović.

Treba poticati ambiciju, aspiraciju, dakle želju ljudi da budu sve uspješniji, sve bolji i da si više i zarade. A da im država uzme taman toliko koliko treba da bi zajedničke službe i zajednički sustav funkcionirao, rekao je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a.

 

Autor: HRT/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se