Na cestama velike gužve za vikend

11 Kolovoz 2017

Ponovo očekujemo velike prometne gužve koje će se stvoriti ovoga vikenda na većini Hrvatskih autocesta. HAK je najavio pojačan promet i gužve povodom blagdana Velike gospe, pa vozače upozorava i na hodočasnike koji će pohoditi marijanska svetišta.
U utorak, 15. kolovoza, slavimo blagdan Velike gospe. Mnogi će stoga spojiti produženi vikend i putovati na produženi odmor. Svi hodočasnici pješaci koji će pohoditi marijanska svetišta mogli bi izazvati dodatan prometni nered, koji će već ionako započeti u petak. Njima se savjetuje da prilikom hodanja nose reflektirajuće prsluke kako bi ih vozači mogli pravodobno uočiti. Tada očekujemo jačanje prometa ka moru, kako bi se izbjegle subotnje gužve. Naplata Lučko jedna je od stanica gdje se očekuju veće kolone zbog putnika iz oba pravca, kako prema moru tako i prema unutrašnjosti. Preporučuje se izbjeći ovu naplatu naplatnom postajom Demerje gdje se može platiti i gotovinom. 

Autorica: Danijela Simović

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se