Članovi AHSP-a i njihov predsjednik, Dražen Keleminec, ponovo su zaustavljeni od policije na putu za Jasenovac

07 Svibanj 2018

Članovi AHSP a i njihov predsjednik, Dražen Keleminec, ponovo su zaustavljeni od policije na putu za Jasenovac, u kojemu su kanili upaliti svijeće i postaviti križeve za sve ubijene u logoru od 1941. do 1950.

JASENOVAC 3

Medijima su nakon policijske intervencije poslali propćenje u kojem navode:


"Policija ponovno krši svoje ovlasti. Samo ministar unutarnjih poslova RH može zabraniti javno okupljanje a, ne policija . Jasenovac kao da nije u Hrvatskoj već u Srbiji ! Zaustavila nas policija na izlazu s auto puta za Jasenovac. Lampaše i križeve smo postavili i time dali počast svim ubijenim u Jasenovcu, a posebno ubijenima od 1945 do 1950 godine. Jasenovac je laž i poligon velikosrpske politike prema Hrvatskoj, da je fašistička i zločinačka država. Želimo istinu o Jasenovcu ! U Jasenovcu leže kosti Hrvata i to je dobro znao Tito koji zato nikada nije posjetio Jasenovac. A- HSP tvrdi da je Pupovac i predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatske ! Ova zabrana danas je najgore kršenje ljudskih prava od onih koji bi trebali štititi ta prava. Ova zabrana danas je napad na demokraciju u Hrvatskoj !"

Razočarani AHSP-ovci poslali su nam i video snimku policijske intervencije!

JASENOVAC 4

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se