AHSP daje podršku Donaldu Trumpu?!

06 Travanj 2018

Autohtona – Hrvatska stranka prava i Klub Hrvatskih domoljubnih snaga , dana 08. travnja 2018. godine (nedjelja) održat će na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu postrojavanje i „ PRISEGU DOMOVINI „ te dati podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Zašto - ne zna se.

Okupljanje je ispred Starčevićevog doma gdje će kolona krenuti preko Zrinjevca do Trga bana Josipa Jelačića.

Nakon prisege krenut će i prema grobu Ante Stračevića u Šestine.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se