207 milijuna kn Rusima za remont helikoptera?

12 Kolovoz 2017

Igor Kralj/PIXSELL

Ministarstvo obrane odlučilo je gdje će se raditi remont 10 vojnih helikoptera hrvatske vojske. Uz javljanje Slovaka i Ukrajinaca, odluka je pala na Ruse. Za navedenu uslugu planirano je ukupno 207 milijuna kuna, a za završetak remonta planirano je 20 mjeseci. Iako je Hrvatska članica NATO-a i ne navodi se izravno da će helikopteri u Rusiju, RTL neslužbeno doznaje kako će taj posao obaviti ruski mehaničari. Oglasio se i bivši zapovjednik HRZ-a Josip Štimac koji je rekao kako je logično da helikoptere remontira njihov proizvođač. Iako NATO stalno pojačava svoju prisutnost na granici s Rusijom, a među tim snagama na Baltiku je i 300 hrvatskih, ne tiče ih se rusko-hrvatski posao.

Izvor: vijesti.rtl.hr

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se