Slavonskobrodski ultra maratonac Bernard Marijić u pripremama za rušenja svjetskog rekorda u trčanju na traci.

28 Listopad 2015

Slavonskobrodski ultra maratonac i dugogodišnji sportaš član TK BraC-e Bernard Marijić, niti preseljenjem u Njemačku nije prestao sa svojim sportskim aktivnostima. Naime u organizaciji “Sport und wellnes” parka a pod pokroviteljstvom tvrtki RAM GbR i Elektro Team GbR sudjeluje danas na Međunarodnom Fitness – Triathlonu, koji je zapoceo u 09,00 sati a završava večeras u 20,00 sati.

U 21,00 sat je zbrajanje rezultata i proglašenje pobjednika. O čemu ćemo vas izvjestiti sa mjesta događanja.

Ovo je jedna od niza aktivnosti u već dvomjesečnim Bernardovim pripremama pod pokroviteljstvom navedenih tvrtki te samog Sport und Wellnes parka. Radi se o njegovom pokušaju rušenja Guinnessova rekorda od šest dana i šest noći neprekidnog trčanja na traci za trčanje. Unatoč pokroviteljstvu navedenih tvrtki Bernard je ostao vjeran svojim slavonskobrodskim BraC – ama te nastupa pod grbom i imenom kluba.

HRnewsHR

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se