Ispiši ovu stranicu

Protest sinjskih nogometnih klubova.

28 Listopad 2015

ČAPORICE – Ovim putem obraćamo pozornost na sve sudce koji su odbili suditi za vikend 24.10.2015 i 25.10.2015 godine u NSŽSD te samim tim činom pokrenili protest klubova kao i našeg kluba te ne da su usprotivili NSŽSD već klubovima koji su zakinuti i samim tim oštećeni financijski

Ovim ponašanjem su revoltirani i roditelji djece koji su izrazili nekorektnost i prema njima.

Gospoda sudci su dana 22.10.2015 godine imali sastanak i prihvatili nadolazeći vikend za sudenje utakmica a dan iza u kasnim satima je pokrenuta lavina poruka prema svim sudcima da odbiju suditi tj da izraze bolest te da neće pristupiti dogovorenim terminima.

Zahvala svim sudcima koji su svoj posao odradili i odsudili a oni koji su dio močvare koju treba isušiti skupa sa svima onima koji rade protiv nogometa a u ovom slučaju rade protiv djece .

Mi kao klub smo pripremili smo gostovanje na Supetar kod Nk Jadrana ,kupili karte za trajekt ,osigurali prijevoz do Splita i natrag te obezbijedili trenere i djecu da provedu to sportsko druženje a ujedno i izlet jer za to i postojimo a kad tamo ne pojavi se sudac.

Dragi sudci odigrali smo susret prijateljski se zasbavili sa domaćinima a tako možemo i nadolazeće vikende dok vas ne isušimo.

Izvršni odbor kluba je odradio sastanak te od NSŽSD tražit ćemo nadoknadu naših troškova za koje smo se krvavo izborili ( trošak busa,trošak karata trajekta te nadoknadu za obroke igrača i trenera) a od povjerenika sudaca tražimo da iznesu imena svih onih koji su odbili suditi te da ih se suspendira zauvijek jer takvi sudci našem klubu više neće puhnuti u zviždaljku.

Također od NSŽSD tražimo da ovaj dio natjecanja prekinemio i pripremimo obuku sudaca za drugi dio i isušimo i tu močvaru.

Nadamo se da će svi prijatelji nogometa prepoznati ovaj utjecaj loših ljudi u nogometu kao i takih sami sudaca koji potopljuju nogomet – poručuje Antonio Živaljić kordinator oml.pogona, za NK Čaporice-Trilj.

Autor: Petar Norac Kevo/HR News

HRnewsHR

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se