Protest sinjskih nogometnih klubova.

28 Listopad 2015

ČAPORICE – Ovim putem obraćamo pozornost na sve sudce koji su odbili suditi za vikend 24.10.2015 i 25.10.2015 godine u NSŽSD te samim tim činom pokrenili protest klubova kao i našeg kluba te ne da su usprotivili NSŽSD već klubovima koji su zakinuti i samim tim oštećeni financijski

Ovim ponašanjem su revoltirani i roditelji djece koji su izrazili nekorektnost i prema njima.

Gospoda sudci su dana 22.10.2015 godine imali sastanak i prihvatili nadolazeći vikend za sudenje utakmica a dan iza u kasnim satima je pokrenuta lavina poruka prema svim sudcima da odbiju suditi tj da izraze bolest te da neće pristupiti dogovorenim terminima.

Zahvala svim sudcima koji su svoj posao odradili i odsudili a oni koji su dio močvare koju treba isušiti skupa sa svima onima koji rade protiv nogometa a u ovom slučaju rade protiv djece .

Mi kao klub smo pripremili smo gostovanje na Supetar kod Nk Jadrana ,kupili karte za trajekt ,osigurali prijevoz do Splita i natrag te obezbijedili trenere i djecu da provedu to sportsko druženje a ujedno i izlet jer za to i postojimo a kad tamo ne pojavi se sudac.

Dragi sudci odigrali smo susret prijateljski se zasbavili sa domaćinima a tako možemo i nadolazeće vikende dok vas ne isušimo.

Izvršni odbor kluba je odradio sastanak te od NSŽSD tražit ćemo nadoknadu naših troškova za koje smo se krvavo izborili ( trošak busa,trošak karata trajekta te nadoknadu za obroke igrača i trenera) a od povjerenika sudaca tražimo da iznesu imena svih onih koji su odbili suditi te da ih se suspendira zauvijek jer takvi sudci našem klubu više neće puhnuti u zviždaljku.

Također od NSŽSD tražimo da ovaj dio natjecanja prekinemio i pripremimo obuku sudaca za drugi dio i isušimo i tu močvaru.

Nadamo se da će svi prijatelji nogometa prepoznati ovaj utjecaj loših ljudi u nogometu kao i takih sami sudaca koji potopljuju nogomet – poručuje Antonio Živaljić kordinator oml.pogona, za NK Čaporice-Trilj.

Autor: Petar Norac Kevo/HR News

HRnewsHR

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se