Vladimir Kličko objavio kraj karijere

03 Kolovoz 2017

Nakon što je u 11. rundi meča nokautiran, 41-godišnji ukrajinski igrač Vladimir Kličko odlučio je završiti karijeru. Igrao je protiv aktualnog svjetskog prvaka, 27-godišnjeg britanca Anthonyja Joshue. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji odlučio je započeti svoju novu karijeru izvan sporta, s kojim se oprostio uz riječi velike sreće zbog uspjeha koji je postigao baveći se boksom. Meč koji se između Ukrajinca i Britanca trebao održati 11. studenog neće se dogoditi, na žalost svih ljubitelja boksa i pobornika Klička. 

Autorica: Danijela Simović

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se