Vaterpolo spektakli od sutra u Zagrebu

14 Prosinac 2017

Zagreb će sljedeća tri dana slaviti vaterpolo. Sve počinje u petak kada na svečanoj večeri pozdravljamo aktualne svjetske prvake, kao i sve prijatelje vaterpola koji će se okupiti u Zagrebu.
Ujedno, dvoboje najboljih ženskih i muških hrvatskih klubova koji su izborili ulazak u final four završnicu Kupa Hrvatske moći ćete uživo pratiti na zagrebačkom ŠRC-u Mladost od petka do nedjelje, odnosno 15. – 17. prosinca.

Sve počinje već sutra kad se odigravaju ženske polufinalne utakmice počevši od 18 sati dvobojem ŽAVK Mladost i ŽVK Viktoria. Drugi polufinalni par OVK POŠK i VK Primorje EB uskaču u bazen u 19:30 sati. Žensko finale odigrava se u subotu, 16. prosinca u 20:00 sati.

Ujedno, u subotu, 16. prosinca odigravaju se i muške polufinalne utakmice VK Mornar BS – VK Jadran ST (čiji televizijski prijenos možete pratiti na HTV2 u 16:45 sati), te VK Jug CO - OVK POŠK, koji započinju u 18:15 sati. Finale Kupa Hrvatske za muškarce održat će u nedjelju, 17. prosinca u 16:00 sati, s direktnim prijenosom na HTV2.

Usred vrhunskih vaterpolskih dvoboja, u petak se održava i tradicionalna gala večera, ove godine s posebnim razlogom za slavlje i prisjećanjem na nedavni zlatni uspjeh Barakuda kada su se u Budimpešti popeli na najviše postolje. Tako će se ta večera obilježiti kao „Noć Svjetskih prvaka“ na kojoj će se birati i najbolji vaterpolist godine, a od ove godine i najbolja ženska vaterpolistica.

temp2722800726382137975

 

 

„Pozivamo sve navijače da nam se ovog vikenda priključe na proslavi vaterpola u Zagrebu. Kako ove godine imamo razlog više za slavlje, te je u zlatnu medalju naših vaterpolista utkana i podrška naših navijača, odlučili smo im u znak zahvale pokloniti slobodan ulaz na sve utakmice finalnog Kupa Hrvatske. Stoga ih sve pozivam da nam se ovog vikenda priključe u što većem broju na ovom pravom vaterpolskom spektaklu koje će se odigrati na bazenima sportskog centra Mladost. „ - najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.


Petak, 15.12.2017.

            

18:00                utakmica          unutarnji             ŽAVK Mladost – ŽVK Viktoria

19:30                utakmica          unutarnji             OVK POŠK – VK Primorje EB

Subota, 16.12.2017.

16:45                utakmica          unutarnji             Mornar BS – Jadran ST             HTV2

18:15                utakmica          unutarnji             Jug CO – OVK POŠK

20:00                utakmica          unutarnji             finale Kupa za žene

Nedjelja, 17.12.2017.

16:00                utakmica          unutarnji             finale Kupa za muškarce             HTV2

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se