Uspješno završena Danubia u Budimpešti!

30 Siječanj 2018

Hrvatski brzoklizači vratili su se iz Budimpešte s 5. natjecanja iz Danubia serije. Na trodnevnom natjecanju sudjelovalo je 200-tinjak klizača iz 17 zemalja. Hrvatsku je ovoga puta predstavljalo četvero naših broklizača: juniorka B Maja Ivandić, senior Ivan Martinić te juniori B Jan Posavec i Stribor Suman.

Maja Ivandic17 02

S natjecanja u Budimpešti osim novih osobnih rekorda juniora B Jana Posavca i Stribora Sumana (Jan na 500 i 1000, Stribor na 1000) izdvajamo izvrstan rezultat našeg seniora Ivana Martinića koji je osvajanjem 6. mjesta na ovoj Danubiji osigurao mjesto među vodećima u ukupnom poretku Danubia natjecanja ove sezone što ga vodi na Europa cup final u Ventspils na završnicu Danubia i Star class serije. Plasman među prvih 8 u ukupnom poretku u svojim kategorijama na prethodnim natjecanjima osigurali su i seniorke Danijela Ivandić, Katarina Burić, juniorka A  Valentina Aščić, te senior Martin Kolenc.

Iduća, a ujedno i posljednja Danubia je od 9.-11. veljače u Zagrebu! Očekujemo pravi spektakl.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se