SP u St. Moritzu: Aerni iznenađujuće do zlata, Hirscheru srebro, Zubčić ispao

13 Veljača 2017

Švicarac Luca Aerni svjetski je prvak u alpskoj kombinaciji na Svjetskome prvenstvu u St. Moritzu. Domaći je skijaš bio 30. nakon spusta, no izvrsnom slalomskom vožnjom zasjeo je na prvo mjesto i nije ga više ispuštao.

Srebro je osvojio Austrijanac Marcel Hirscher koji je bio tek 28. nakon spusta. Za pobjednikom je zaostao samo stotinku. Šest stotinki sporiji od sunarodnjaka bio je brončani Mauro Caviezel, drugi Švicarac na postolju.

Nakon što je odvozilo 30 najboljih, slijedili su ostali skijaši te je Filip Zubčić startao kao 37. Naš jedini predstavnik u današnjoj utrci bio je 36. u spustu, a slalom nažalost nije uspio završiti.

 

Autor: Agencije/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se