Najbolji mladi brodsko posavski šahisti

23 Travanj 2018

Živimo život bez droge jer droga uzima život !

U Domu Hvidr-e Sl. Brod održan je izlučni turnir u šahu Igre Mladih 2018. Tehnički organizator je bio Šahovski klub invalida „Hvidra-Brod“ iz Slavonskog Broda organizirao je za kadete i kadetkinje za Brodsko-posavsku županiju. Natjecanje je bilo izlučnog karaktera za sudjelovanje na državnom koje će se održati u SPLITU početkom kolovoza 2018.godine . Na turniru je sudjelovalo 17 kadeta i 6 kadetkinja ukupno 23 igrača. Turnir je igran po Bergerevom sustavu svatko sa svakim, dok su dječaci 2007 godište igrali švicarac u 7 kola . Natjecanje je bilo odvojeno cure i dečki 2003 i 2007. godište.

Odlazak u Split su izborili pobjednici skupina s voditeljem Matom Opačkom

 

 

1.Kadetkinja 2003. Petra Karij,           Slavonski Brod,

2.Kadet         2003. Niko Sokić,                 Nova Gradiška,

3.Kadet       2007.Dominik Milinković, Nova Gradiška

Voditelj i sudac turnira bio je Mato Opačak NA s pomoćnikom Draganom PAVIĆ ,CA sudački odbor je odradio bez ijedne primjedbe.

POREDAK CURE 2003 i 2007                   POREDAK DEČKI 2003

1.Petra Karij       5.0, Sl. Brod,               1,Sokić Niko       6.5 Nova Gradiška

2.Uršula Milardić 3.0, Gundinci,               2.Dorian Medved, 6.0 Sl. Brod,

3.Marija Knežević,3.0 Gundinci,               3.Matija Plazanić 5.5 Garčin,

                                                            

POREDAK DEČKI 2007

1.Dominik Milinković   6.5 Nova Gradiška,

2.Ivan Mihael Petričević 6.0 Gundinci,

3.Jan Babler                   5.0 Sl. Brod,

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se