MARIN ČILIĆ U VELIKOM FINALU WIMBLEDONA

15 Srpanj 2017

NEVJEROJATNI MARIN ČILIĆ U VELIKOM FINALU WIMBLEDONA !!!!

DAME I GOSPODO, NAKON 16 GODINA IMAMO FINALISTA WIMBLEDONA U POJEDINAČNOJ KONKURENCIJI !!!!

Marin Čilić piše povijest hrvatskog tenisa, postao je prvi Hrvat u povijesti sa 2 finala na različitim Grand Slam turnirima!

Marin igra tenis zivota, danas je na papiru imao underdoga na drugoj strani, Sam Querreya koji je pokazao zašto ga nismo smjeli podcjenjivat. Gledali smo odličan meč, meč definitivno dostojan Wimbledonskog polufinala.

Gledali smo novi dramatičan meč, 4 jako teška seta iz, Querrey je uzeo prvi, no Marin ostao hladne glave i okrenuo meč u svoju korist!

Naši tenisači pišu povijest, ovaj Wimbledon je prvi Grand Slam turnir u povijesti našeg tenisa u kojem imamo finaliste u dvije konkurencije!

U nedjelju u velikom finalu Marin čeka boljeg iz meča velikog R. Federera i T. Berdycha!

Wimbledon, polufinale:
M. Cilic [7] (6) - S. Querrey [24] (28) (6)6-7, 6-4, 7-6(3), 7-5!!!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se