Hrvatska brzoklizačica Danijela Ivandić osvojila brončanu medalju!

18 Prosinac 2017

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u brzom klizanju u Danubia seriji u Slovačkoj (Spisska Nova Ves), na kojem je nastupilo i 8 hrvatskih reprezentativaca. U iznimno jakoj konkurenciji 159 brzoklizača i brzoklizačica iz 14 zemalja, naši su predstavnici postigli dobre rezultate.

Iznimno uspješna bila je naša seniorka Danijela Ivandić koja se vratila s brončanom medaljom. Seniorki Katarini  Burić i senioru Martinu Kolencu zamalo je izmaklo postolje, ali su se kvalificirali na izvrsno 4. mjesto.

Izrezak daniela 3

I naši ostali natjecatelji dostojno su obranili boje svog kluba. Senior Ivan Martinić zauzeo je 12. mjesto, juniorka A, Valentina Aščić  8.mjesto, juniorka B Maja Ivandić 15. a naši mladi juniori B, Jan Posavec i Suman Stribor, prikupili su znatna iskustva za buduća natjecanja.

Danubia serija započela je za seniore, juniore A i B u rujnu u Austriji, proteklog vikenda u Slovačkoj bilo je drugo natjecanje iz spomenute serije, dok će završno natjecanje biti u Zagrebu od 09.-11. veljače iduće godine, tako da je ovo ujedno i pozivnica za sve ljubitelje ovog sporta kao i za one koji ovaj iznimno atraktivan sport žele tek upoznati da svojim prisustvom uveličaju ovaj zagrebački spektakl te da podrže naše brzoklizače.

 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se