Hajduk o huliganu s Poljuda: Ne bježimo od odgovornosti

13 Ožujak 2017

Nogometni klub Hajduk priopćenjem se oglasio o incidentu koji se jučer dogodio za odigravanja utakmice Hajduka i Rijeke na Poljudu. Tada je huligan s vatrogasnom štipaljkom neometan utrčao na teren, pokušao napasti suca pa nekoliko minuta nesmetano šetao po travnjaku.

''Neovisno o namjerama ili motivima osobe koja je ušla u teren neosporno je da se radi o velikom sigurnosnom propustu. Ulazak osobe u teren s predmetom kojim može ozbiljno ozlijediti bilo koga na terenu je nedopustiv, jednako kao i spora reakcija koja je uslijedila nakon toga. Za sigurnost na stadionu su zadužene zaštitarske tvrtke i policija. Naravno da imamo slobodu izbora koju ćemo tvrtku angažirati stoga ne bježimo od odgovornosti, dok će, sigurni smo, policija preispitati svoje djelovanje.

Stanje u hrvatskom nogometu je zatrovano, frustrirajuće i posljedice su pogubne, no mi kao organizator ne smijemo dozvoliti da se ovakav propust ponovi. Svi koji nastupaju na Poljudu, kao i svi naši gledatelji i navijači, moraju se osjećati sigurno. Protiv smo i ne podržavamo nikakav oblik nasilja niti protuzakonitog ponašanja. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da ga na našem stadionu ne bude. Nadamo se da će nam ozdravljenje hrvatskog nogometa u tome pomoći'', stoji u priopćenju Hajduka.

 

Autor: Agencije/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se