ELEKTRONIČKI SPORT: RUR OWadria League Regionalno Overwatch natjecanje uz nagradni fond od 500$

17 Veljača 2017

Overwatch Adria u suradnji s Klan RUR organizacijom predstavlja prvu regionalnu Overwatch ligu, pod nazivom RUR OWadria League. Najboljih osam Overwatch timova će se boriti za bogati nagradni fond u vrijednosti od 500$ u hardverskim nagradama koje sponzoriraju ComputerLand i Redragon.

Liga je osmišljena s ciljem okupljanja i afirmacije regionalnih Overwatch timova, ali i podizanju svjesnosti o elektroničkom sportu u regiji.

Za natjecanje u ligi timovi će svoje mjesto morati izboriti kroz dva kvalifikacijska kupa, nakon kojeg će osam najboljih timova nastaviti natjecanje u ligi. Nakon razigravanja u ligi četiri najbolja tima igrat će završnicu u kojoj ćemo saznati ime najboljeg Overwatch tima u regiji.

Kvalifikacije i prijave:

Prijave se vrše preko Toornament servisa i potpuno su besplatne. Mečevi lige će se održavati srijedom i nedjeljom u večernjem terminu počevši s 1. ožujkom ove godine. Molimo prijavljene timove da budu u mogućnosti igrati u navedenim terminima. Timovi će se birati kroz dva kvalifikacijska kupa:

1. Kvalifikacije: Nedjelja 19.2. u 16:00. Prijave se do 19.2. u 15:00 mogu napraviti na Toornament stranici

2. Kvalifikacije: Subota 25.2. u 16:00. Prijave se do 25.2. u 15:00 mogu napraviti na Toornament stranici

Nagrade:

1. mjesto: 6x Redragon K553 USAS Mechanical Gaming Keyboard + 6x Redragon Archelon Mousepad M

2. mjesto: 6x Redragon Centrophorus M601 Gaming Mouse + 6x Redragon Polo Majice

3. mjesto: 6x Overwatch Recruit Kit

Službeni kanali komunikacije su Overwatch Adria Discord i Klan RuR Forum, a više informacija dostupno je na službenim stranicama OWadria.org i Klan RuR.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se