Druženje s rukometnim reprezentativcima

23 Listopad 2017

Kreće ''Rukometno zagrijavanje'' uoči nadolazećeg Europskog rukometnog prvenstva koje će se održati u siječnju 2018. u četiri hrvatska grada.

U utorak, 24. listopada u 13 sati na Ininom maloprodajnom mjestu Jagićevoj ulici u Zagrebu očekuju vas rukometni reprezentativci Luka Cindrić, Marino Marić, Zlatko Horvat, Igor Vori i Luka Šebetić. Bit će to prilika za druženje i fotografiranje, ali i za najavu prijateljskih utakmica između Hrvatske i Slovenije koje su na rasporedu 26. i 28. listopada 2017. u Ljubljani i Zagrebu.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se