Kaspersky ima novu aplikaciju za duži vijek baterije

12 Srpanj 2017

Kompanija Kaspersky Lab predstavila je novo rješenje za korisnike Android uređaja – Battery life aplikaciju.

Ova besplatna aplikacija dizajnirana je tako da zaštiti korisnike mobilnog telefona od neugodne  situacije – prazne baterije u trenutku kada im je mobilni telefon najpotrebniji.

Prema rezultatima istraživanja koje je provela kompanija, 9 od 10 ljudi se uspaniči kada im se isprazni baterija. Ovo nije iznenađujuće, s obzirom na činjenicu da su korisnici pod znatno većim stresom kada su bez telefona.

Battery Life aplikacija dizajniran je tako da riješi ovaj problem jednom zauvijek.

Rješenje kompanije Kaspersky Lab analizira sve aplikacije na uređaju korisnika i pronalazi one koje troše najviše energije. Ovo je posebno važno ako se uzme u obzir da je 96 posto aplikacija na Android uređajima aktivno čak i ako ih korisnik nije pokrenuo. Battery Life aplikacija može zaustaviti ove „potrošače“ baterije jednim klikom, pri čemu produžava trajanje baterije uređaja, a korisniku šalje hitno upozorenje ako bilo koja aplikacija počne koristiti više energije nego što je uobičajeno.

Još jedna korisna karakteristika aplikacije Battery Life jest sposobnost da izračuna vrijeme do potpunog pražnjenja baterije, piše benchmark.rs.

Kaspersky Battery Lab aplikacija zauzima samo 15 Mb i može biti instalirana na Android 4.1 – 6.0.1 operativne sisteme, a također je dostupna na ograničenom broju jezika. Da biste preuzeli aplikaciju, kliknite OVDJE.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se