Innovation Hack se vraća!

10 Svibanj 2018

SPARKov i Sportradarov Innovation Hack je spreman i za 2018. godinu, ovoga puta u nešto drugačijem formatu. Bez obzira sudjelujete li drugu godinu za redom, ili ste novi kolačić, trebate znati samo jedno: to je najbolje mjesto na kojem možete pokazati svoje tehnološke i poslovne vještine te istovremeno osvojiti vrijedne nagrade. Innovation Hack hackathon se održava 16. i 17.6.2018. u SPARKu (Mostar).

Što se promijenilo? Ove godine će to biti 24-satno natjecanje, ne samo za IT profesionalce, nego i za studente završnih godina ili bilo koga zainteresiranog za startupe ili sportske podatke. Tražimo programere i gamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projekt menadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja. Isto tako, s obzirom na kraći period samoga natjecanja, ne morate razvijati prototip, već samo koncept i mockupe, s naglaskom na tehnološke i poslovne strane rješenja.

Što je ostalo isto kao prošle godine? Nagrade su i dalje fantastične:

1. mjesto - 4500 BAM
2. mjesto - 3000 BAM
3. mjesto - 1400 BAM.

Uz nagrade, teme za vaš mobilne, web ili desktop aplikacije bazirane na sportskim podacima su ostale iste.

1. Sportsko klađenje (in-play betting, mini igre, virtualne igre, e-sportovi)
2. Gamificiranje sportskih podataka (second-screen, predviđanja, društveni mediji, coach fan, dnevna fantazija, natjecanja fanova, skill igre, aktivacija sponzora, smart TV, multi-kanali)
3. Sportski podaci budućnosti (umjetna inteligencija, strojno učenje, praćenje podataka, prediktivne analitike, chatbot, virtualni asistenti, artikli, virtualna realnost, proširena realnost)
4. Sportsko novinarstvo (automatsko stvaranje sadržaja, automatsko stvaranje videa, vizualizacija budućih generacija, novinarski alati, aktivacija sponzora, smart editorials).

Nemojte propustiti vikend prepun sportskih podataka, natjecanja, zabavnih aktivnosti, Red Bulla i Illy kave! Prijavite se ovdje. #SPARKevent #sportsdata #SRhackathon2018

innovation hack hackathon spark sportradar 2018 3

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se