Dan energetike na FER-u

03 Svibanj 2018

FER otvara svoja vrata svim ljubiteljima energetike i znanosti na Dan energetike, u ponedjeljak, 7. svibnja 2018. godine. Cjelodnevni događaj (od 10:00 do 16:00 sati) organizira Zavod za visoki napon i energetiku (ZVNE) u okviru 9. Zagrebačkog energetskog tjedna. U sklopu Dana energetike u Sivoj vijećnici FER-a održat će se okrugli stol o “Demokratizaciji i decentralizaciji elektroenergetskog sektora” na kojem će sudjelovati predstavnici iz vodećih hrvatskih institucija, poduzeća i udruga koja se bave energetikom.

Oprema u Laboratoriju za visoki napon

Rasprava na okruglom stolu namijenjena je stručnjacima iz energetike s pozivnicom te zainteresiranim medijima. Na Danu energetike posjetitelji će moći rukovati "svjetlosnim mačevima" u Laboratoriju za visoki napon, prisustvovati pogonu male hidroelektrane u Laboratoriju za napredne mreže, posjetiti zračni tunel na 13. katu nebodera FER u Laboratoriju za obnovljive izvore, provozati se u malom električnom vozilu te se upoznati sa znanstveno istraživačkim projektima iz područja energetike na FER-u.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se