Tina Katanić odbila nemoralnu ponudu od čak 15.000 eura

28 Studeni 2015

Sigurna sam da bih digla gledanost zbog svega što sam proživjela ljetos. Bilo bi dovoljno da uđem samo na pet minuta, no ne mogu ostaviti posao, povjerila se Tina Katanić (31) prijateljici.

Kako doznajemo, produkcija “Big Brothera” isprva je ponudila manekenki pet tisuća eura, zatim su udvostručili iznos, a posljednja ponuda, u odnosu na redovite stanare, koji zarađuju 100 eura tjedno, bila je “nemoralna”, čak 15.000 eura. No Tina je nakon konzultacija s odvjetnikom to odbila. Tina je, doznajemo, tražila i voditeljski angažman na televiziji, no na kraju je odustala od svega. Prijateljici je rekla da ne bi imala vremena za nove angažmane jer puno snima, a odnedavno radi kao glasnogovornica tvrtke koja se bavi internetskom produkcijom.

Producenti su u BB kuću zvali i Bornu Rajić (45), koja ih je također odbila jer ulazi u HTV-ov kviz “Bezveze”.

U show su pozvali i Soraju (29) te Nemeša (27).

- Vodim ‘Kolo sreće’ i imamo snimanja svaki drugi dan sve do ljeta. Posvetila sam se tome i odbila sve realityje u koje su me zvali - kaže Soraja. Nemeš također ne zna hoće li prihvatiti ponudu zbog obaveza. Produkcija je zvala i pobjednicu iz 2011. Marijanu Čvrljak (31), no ona se povukla iz javnosti. Novac koji je osvojila potrošila je na život u Beogradu s Nemešom, a trenutačno živi u predgrađu Zagreba i radi za teleoperatera.

 

Autor: 24sata/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se