Revolucionarni proizvodi za pomlađivanje stigli na hrvatsko tržište!

05 Veljača 2018

Da, dobro ste čuli. Ovo je alarmantni zvučni signal. Čak izgledaju kao da su izašli iz Apple trgovine. Utvrđivanje idealnog režima ljepote može biti frustrirajuće, pogotovo kada ulazimo u godine kada koža zaista zahtijeva pozornost i održavanje.

Točno, neki od njih su investicija, ali umjesto da odlazite svaki mjesec ili dva puta na mjesec na tretman lica sada možete to učiniti kod kuće u svoje slobodno vrijeme, i to će trajati samo 2 minute, a rezultati će biti vidljivi istog trenutka. Nedavno smo otkrili uređaj "LUMI SPA“. Koristi se dvaput dnevno, ujutro i navečer i to svega dvije minute.

Lumi spa4

Pogled naprijed u vremenu - pogledajte mladost koja vas gleda. Ovo je novo doba na području prevencije starenja - usmjerenih na starenje izvora.

U Nu Skin kozmetici se zalažu za postizanje najbolje verzije. S najnovijim rješenjima za njegu kože a kako bi vam pomogli da se suprostavite vidljivim znakovima starenja tvrtka Nu Skin razvila je sve potrebne alate.

Ovaj revolucionarni anti-aging aparat potiče kolagen u stanici da daje mlađu i ljepšu kožu! Za vas koji ste još u svojim 20-ima i 30-ima, potrebno je znati ... započnite brigu o svojoj koži već danas! Postoji toliko toga što možete učiniti a da pri tome tretman ne uključuje igle.

Mnoge žene i muškarci troše velike novce na postupak nazvan "Thermage" i pogodite što? Ovo je mnogo jeftinija i kućna verzija termagea. Prvo nanesete gel na uređaj, a zatim uključite uređaj Lumi Spa i laganim pokretima masirate kožu od sredine lica prema ušima. Najbolje je što možete zaista osjetiti da radi dok ga koristite. Dakle, nema sumnje da radi! Isprobali smo!

Lumi spa8

To je stvarno novo doba uređaja za njegu kože! Osjećate se kao da imate novi Teslin uređaj za njegu kože! Najvažnije je što sve to možete učiniti u udobnosti vlastitog doma. Kao svi poslovni ljudi, biti u mogućnosti to učiniti kod nas u Hrvatskoj kod kuće čini svijet - ljepšim.

Novi uređaj u Hrvatskoj Lumi Spa ovim putem preporučujemo svima. Pobrinite se o sebi! Bit ćete ljepši/bolji muškarac ili žena, prijatelj ili prijateljica i vjerojatno ćete se voljeti malo više u ogledalu. Koje uređaje za njegu kože trenutno koristite? Napišite nam svoje komentare ili nazovite na broj 0997860333 ili kontaktirajte Facebook profil LOVE YOUR SKIN CROATIA ako želite imati svoj kućni Lumi Spa!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se