Holi run&fest oduševio!

15 Svibanj 2018

12. svibnja HOLI RUN & FEST ponovno je dokazao je da je jedan od napozitivnijih događanja u Zagrebu. Definitivno je najšareniji s obzirom da su holi boje najprepoznatljiviji element cijele utrke i zabave.

Svake godine sudjeluje sve više rolera i trkača, a posebno osoba sa invaliditetom. HOLI RUN&FEST uvijek naglašava da smo svi ravnopravni i slavimo pokret, pozivamo na kretanje u prirodi i na ples.  

Uvijek humanitaran, ove godine HOLI RUN&FEST poklonio je besplatne ulaznice svim osobama s invaliditetom koju se sudjelovale još u većem broju, a od toga veliki broj onih sa oštećenjem sluha.

Izdvajamo: Ove godine su mladi sudionici oduševili sa prekrasnim pozitvnim riječima koje su uputili svojim mladim vršnjacima, a oni su ih nagradili velikim aplauzom i podrškom.

12

HOLI RUN&FEST zabava je za sve uzraste, obitelji s djecom, starije i mlađe, utrka u kojoj se mjeri zabava, a ne vrijeme i na kraju koje su svi zajedno plesali uz poznate DJ-eve - Antonia, Josha Somena i Kostu Radmana!

Ovim događanjem Zagreb se je ponovno svrstao među najveće svjetske metropole koje su poznate i popularne po događajima u bojama.

Tko jednom dođe na HOLI, uvijek želi ponovno HOLI!   

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se