Ispiši ovu stranicu

Doris Pinčić je 'Doda Roda' – stiže podcast za mame i trudnice!

01 Svibanj 2018

Doris Pinčić je 'Doda Roda' – stiže podcast za mame i trudnice

 

Doris Pinčić uživa u svojoj drugoj trudnoći. Radi, kuha, putuje, vježba… Ona je žena za koju nemoguće ne postoji. Svoja iskustva za vrijeme trudnoće Doris je odlučila podijeliti i sa svim trudnicama.

Narodni je pokrenuo podcast 'Doda Roda' u kojem Doris svakog tjedna pomaže savjetima ili osobnim iskustvom budućim mamama.

Doda je moj nadimak od malena, tako me inače zovu najbliži prijatelji i obitelj. Nikad me nitko u familiji nije drugačije ni zazvao“ – objasnila je Doris.

"Beba stiže brzo, sredinom lipnja i sad već svi počinjemo zamišljati kako izgleda, na koga će sličiti, skoro da smo otvorili kladionicu doma…

Koliko te još možemo slušati u ‘Jutarnjem klubu’ Narodnog prije toga?

Doris: “S obzirom na to da od početka imam super urednu trudnoću, kao i prvi put, a i radio mi je jako blizu kuće, radit ću dokle se god budem mogla kotrljati do posla. Znam da ima žena koje su prisiljene mirovati i čuvati trudnoću i držim da su to stvarno super junakinje, mi koje imamo sreću da je sve u redu trebamo biti zahvalne i ponašati se u skladu s tim. Kako moj doktor kaže, trudnoća nije bolest, osim ako nije. U mom slučaju hvala Bogu nije.”

Ti si mama malog Donata, koliko je sad sve lakše u odnosu na prvu trudnoću?

Doris: “Nekako nisam ni prvi put paničarila, vjerovala sam svom tijelu da to može, a tako i sada iako je vjerojatno i još malo lakše, jer smo sve to već jednom prošli. Općenito mislim da se premalo oslanjamo na svoje instinkte, a priroda nas je tako savršeno opremila.

O tome svemu ćeš pričati i u podcastu za mame i trudnice Doda Roda?

Doris: “Pričat ćemo o trudnoći, majčinstvu i našem podcastu Doda Roda i nadam se da će trudnicama biti drago jer imamo takvo mjesto za druženje. Nekako, imam dojam, a vjerojatno i je tako, da bi mi mame stalno pričale o djeci i lako je moguće da smo s time ponekad dosadne svijetu oko sebe tako da… evo prilike da se izjadamo jedna drugoj i da to nitko drugi ne mora znati.

 

PodcastDoda Roda‘ prati svakog tjedna na narodni.hr.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se