DANAS SE OTVARA PRVI TEMATSKI ZABAVNI PARK – FUN PARK MIRNOVEC

15 Srpanj 2017

Prvi tematski zabavi park za djecu i odrasle u Hrvatskoj, Fun Park Mirnovec koji se gradi u Biogradu na Moru, po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave, svoja vrata otvorit će danas od 15.srpnja. 2017.

Izgradnja Fun Park Mirnovec, najveće investicije u industriji zabave u zemlji, vrijedna je oko 12 milijuna eura, a investitor je regionalni lider i poznati proizvođač filmskih i zabavnih efekata, Mirnovec pirotehnika iz Samobora. Jedinstvenost parka je poslovni koncept koji se već desetljećima uspješno dokazuje na daleko razvijenijim tržištima diljem svijeta, a to je kombinacija adrenalinskih vožnji i zabave za djecu na jednom mjestu.

“Budući da ćemo od 15. do 20. srpnja raditi smanjenim kapacitetom, i cijene ulaznica u tom periodu bit će niže, a one će se moći kupiti isključivo online. Također, radno vrijeme parka u ovom periodu bit će od 15 do 23 sata” ističi iz Fun Park Mirnovec te dodaju kako se će se cijena ulaznica kretati od 110 kn do 190 kn ovisno o vrsti ulaznice i sezoni, a ulaznica za park je dnevna i omogućuje vam neograničene vožnje na svima atrakcijama.

Posjetitelji parka na jednom će mjestu imati na raspolaganju 24 atrakcija podijeljenih u tri tematske cjeline: Gusarski grad, Svemir i Divlji zapad. Od 24 atrakcije, najzanimljivije su zasigurno Adria Eye s kojeg se vidi cijela panorama, od Kornatskih otoka do vranskog jezera, kao i Tornado i Big Blue rollercoaster. Također, u sklopu parka biti će sadržajni animacijski program, kao i bogata ugostiteljska ponuda, kako za djecu tako i za djecu. Odlična vijest je kako će park biti otvoren tijekom cijele godine, a radno vrijeme parka će biti od 11h – 23 h.

Odlična turistička priča koja će cijelu regiju dići na viši nivo, prvenstveno kroz dodatni kvalitetan sadržaj turističke destinacije, kojeg kronično nedostaje našem turizmu.

 

Izvor: Hrturizam

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se