CRO - EU - PLANET EARTH Urbana mladež predstavlja event kako putovati besplatno

17 Veljača 2017

Kako putovati svijetom za 0 kuna? CRO - EU - PLANET EARTH. Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja Urbane mladeži predstavlja ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva.


Urbana mladež vam predstavlja precool događanje na kojem su pripremili nove teme:
1) Digital nomads & Remote work = Kako raditi i putovati svijetom u isto vrijeme ?
2) Self Sustainable volunteering communities = Što je to i kako im se mogu i ja pridružiti ?

Organizator događanja; Urbana mladež, Zagreb, Croatia
Datum: 21/02/2017. Utorak 20:00h 
Mjesto održavanja: Funk club- I. kat, Tkalčićeva 52, Zagreb,
Partner na projektu: Funk club

Pridruži im se: ulaz besplatan. Sva predavanja će se održati na engleskom jeziku. Ukoliko želite sudjelovati na eventu potrebno je obavijestiti organizatora o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2 

Event “How can I travel for free? CRO - EU - PLANET EARTH” je dio EVS projekta “Youth mobility - Cro - EU” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji planiraju organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na njihovu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gm<a< a=""> href="http://ail.com/" target="_blank">ail.com.

Pratite sve evente na facebook.com/urbanamladez/

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se