Predstave na Kaštelu ljeti

24 Srpanj 2017

Na konferenciji za medije koja je održana danas u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre, predstavljen je program ovogodišnje kazališne manifestacije INK na Kaštelu ljeti.
U nazočnosti ravnatelja, Gracijana Kešca, kao domaćina, ravnateljice INK, autora, redatelja i glumaca protagonista ovogodišnjih predstava: Jasminka Balenovića, Aleksandra Bančića, Valtera Roše, Roberta Ugrine, Nine Kaić Madić, Lane Gojak i Ive Kevra, rečeno je kako je ovo peta godina održavanja ovog programa uz pokroviteljstvo Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule, te kako ova manifestacija obogaćuje svekoliku kulturnu ponudu Grada tijekom ljetnih mjeseci.

U četiri dana, od 25. do 28. srpnja, izvest će se tri predstave iz programa Čakavske scene, i to: RINIMO GA NAPRID, ŠTUORICE OD POLNOĆI te MISTERO BUFFO.
Redatelji i glumci su mahom svi izrazili svoje zadovoljstvo igranjem predstava na otvorenom, te pozvali pulsku i inu publiku da se u nastavku sezone razonode i zabave "kazalištem pod zvijezdama" budući je riječ o komedijama, a jeka u Posjetiteljskom centru Hermana Potočnika Noordunga pridonijet će mističnoj atmosferi predstave Štuorice od polnoći koja se jedina igra u tom, zatvorenom, prostoru.

Redoslijed izvedbi:
25. i 27. srpnja RINIMO GA NAPRID
26. srpnja ŠTUORICE OD POLNOĆI
28. srpnja MISTERO BUFFO
s početkom u 21 sat.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 50 i 30 kn mogu se kupiti na blagajni INK od 10 do 13 sati, on-line ili jedan sat prije početka predstave na Kaštelu.
Vidimo se na Kaštelu!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se