Plesna predstava Hunting Family #4!

31 Siječanj 2018

F22, nova  akademijska scena predstavit će u četvrtak i petak, 1. i 2. veljače u 20 sati izuzetno interesantnu plesnu predstavu Hunting Family #4, nastalu kao ispitni projekt studentica i studenata 3. godine studija iz područja plesnih umjetnosti pri Akademiji dramskih umjetnosti.Projekt je jednim dijelom nastajao  u Centru za izvedbene umjetnosti u Vitlyckeu u Švedskoj, nakon dvotjedne radionice gdje je 27. siječnja 2018. imao prvu javnu prezentaciju.

Hunting family

Hunting Family #4 u središte postavlja tijelo i pokret. Od izvođača se traži budnost i smirenost, uzemljenost i spremnost na reakciju na druge pripadnike grupe. U strukturiranoj improvizaciji, kako proces stvaranja opisuje Scavetta.

Autor i koreograf Francesco Scavetta godinama je prisutan kako na europskom, tako i u hrvatskom plesnom kontekstu. Njegovi su koreografski radovi zapaženi po specifičnom plesnom jeziku, zanimanju za edukacijske procese unutar umjetničkih produkcija djela, te inovativnom radu sa izvođačima.

IZVEDBE
četvrtak, 1.2. u 20 sati ISPIT - F22
petak, 2.2 u 20 sati REPRIZA - F22

Ulaz je besplatan!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se