Humanitarna akcija "Dalmalino" uveseljava djecu!

18 Prosinac 2017

HUMANITARNA AKCIJA "DALMALINO" - UVESELJAVA DJECU!

OPĆA BOLNICA – VARAŽDIN – 18.12.2017.g.

Projekt se odvija u igraonici na Odjelu pedijatrije OB Varaždin. S malenim bolesnicima koji su hospitalizirani i liječe se u Bolnici. Radost, druženje i zabava uz maštovitu igru podijeliti će Dalmalino – animatori i suradnici: Snjeguljica, Klaun i drugi omiljeni dječji likovi, a radi socijalizacije uključili smo i djecu i mlade članove plesnih klubova iz grada Varaždina i okolice.

Akcija pridonosi razvoju civilnog društva kroz poboljšanje zdravlja djece i mladih, uvjeta odrastanja, zaštitu obitelji i potiče razvoj volonterskog rada.

Humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.

U Programima u prostoru bolničke igraonice u zabavno-edukativnim aktivnostima sudjeluje desetak djece u dobi do 18 godina. Projekt aktivno uključuje i roditelje, doktore, medicinsko osoblje, mlade volontere, studente i djelatnike iz obrazovnog sustava i sustava socijalne srbi.

Izrezak dalmalino 3

Aktivnost izrade plakata, medijska komunikacija te realizacija Programa odvija se od 10. do 22. prosinca 2017. godine.

Dječji klub Dalmalino kroz ovaj projekt inicira niz aktivnosti s ciljem mobilizacije državnih i lokanih institucija i organizacija civilnog društva.

Osnovni cilj rada udruge je da potiče i razvija kreativnost kod djece u slobodnom vremenu kroz stvaralaštvo, igru, zabavu i scenski nastup sa svrhom unaprjeđenja kvalitete života društvene zajednice u cjelini.

 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se