Black Friday stand up show!

05 Veljača 2018

Studio Smijeha je prvi hrvatski klub stand up komedije. Klub je službeno otvoren 1. travnja 2011. godine, ali članovi Studija Smijeha su sudjelovali u samoj izgradnji scene hrvatske stand up komedije. Od samog početka, sa Marinom Orsag na čelu, Studio Smijeha radi na razvoju domaćih stand up komičara i time razvoju hrvatske scene stand up komedije.

Stalni članovi Studija su nastupali u Londonu, Amsterdamu, Budimpešti, Barceloni, Sofiji, u više od 50 gradova i mjesta u Hrvatskoj te preko 20 gradova u Srbiji, BIH, Sloveniji i Makedoniji. Sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama, te se čak pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama.

Paralelno sa otvaranjem kluba pokreće se i suradnja sa regionalnom stand up comedy scenom koja je i danas redovna, a uskoro dolazi i do projekata za borbu protiv predrasuda. Prvi u nizu je festival pod nazivom „Revolucija balkanske svijesti“ u kojem nastupaju komičari/ke iz cijele regije. Nakon toga uslijedio je i projekt „KAJ BRE“ koji razbija predrasude odnosa između Hrvatske i Srbije, pa „LAUGH OUT PROUD“ za razbijanje homofobije, pa „FEMME FRONTAL“ za senzibilizaciju feminizma.

Osim brojnih festivala i projekata, Studio Smijeha stalno traži nove izazove i pokreće nove projekte i suradnje sa mnogim svjetskim i domaćim brandovima poput Oraclea, Philipsa, Samsunga, Boscha, Forda, Podravke, Zagrebačke banke, Kraša i mnogih drugih.

Studio smijeha

BLACK FRIDAY STAND UP SHOW

 

Black Friday stand up show je doza crnog humora koja nam je svima potrebna nakon napornog tjedna. Prvo će vas ušokirati pa nasmijati, i na kraju najvjerojatnije rasplakati od smijeha. Za sve one koji se rađe smiju nesreći u životu, umjesto da ju oplakuju, ali i za one kojima dobro dođe malo pozitivnog razmišljanja. Neka vam najcrnija stvar u životu bude Black Friday night u INK-u 16. veljače s početkom u 20:30 h.

Na Black Friday stand up showu nastupaju: Josip Škiljo, Marko Dejanović, Ivica Lazaneo, Saša Turković i Marina Orsag. Kraljevi i kraljica mračnog humora će vas nasmijavati uz svoje tragikomične životne događaje i iskustva, u kojima se možda i vi prepoznate.

Sve o njima možete saznati na internet stranici Studija Smijeha ili Facebook fan stranicama, ali najbolje ćete ih upoznati kroz 150 minuta čiste zabave na pozornici Istarskog narodnog kazališta.

Cijena ulaznice je 60 kn. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Istarskog narodnog kazališta i na internet stranici INK-a na kojima kupnjom ostvarujete 10% popusta.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se