„Svoju novu pjesmu 'Kako nam stvari stoje' posvećujemo svim ženama"- Pravila igre

08 Ožujak 2018
„Kako nam stvari stoje" naziv je nove pjesme kojom dečki iz grupe "Pravila igre" najavljuju svoj drugi album, a ova pjesma ujedno i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem.
"'Kako nam stvari stoje' ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni smo u to i jedva čekamo da ju čujete" -  poručuju nam dečki iz benda.
U režiji poznatog redatelja Darija Radusina, u popularnom zagrebačkom klubu Opera, dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama, a možete ga pogledati ovdje!

"Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot." kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.
"U spotu glume žene koje su vrlo uspješne u tome što rade."- dodaje pjevač benda Ivan Penezić.
Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić , te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.
 
Tekst pjesme "Kako nam stvari stoje" napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.
Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu "stvari dobro stoje" na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma rado slušana u radijskom eteru diljem zemlje, a nova će pjesma po prvi puta imati regionalnu premijeru na najslušanijim radijskim postajama.
"Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo. " - kažu dečki iz benda, a redakcija HR NEWS PORTALA njihovom pjesmom svim ženama također čestita njihov Dan. 
Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se